Karin Park
Sanger.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-01-04 16:31:10
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-01-04 16:31:48
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-01-04 16:32:27
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger719
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72254} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Per Christian L.
Jeg likte v. 4 best. Synes den hadde best nærhet med modellen. Om det ellers er noe å si på bildene, så må det være at jeg synes det skjerfet tar for mye av bildet, eller heller ansiktet. Hals og til tider hake drukner helt... Ellers bra!

Mvh Per Chr
Kai F.
Kule bilder, men er det helt lov å gjøre det på denne måten? Hele poenget med å legge ut versjoner, må jo være for å vise andre behandlinger fra samme bilde! Men, men jeg er ikke sjefen her, så....


som sag: kule bilder

mvh
kai
Tarjei Ekenes K.
likte v2 og 3 godt

utrykk og komposisjon

bakgrunnen var også fin

:-D ! son tarjeiav !

Avsluttet .
Fine bilder av en søt jente. Men jeg er enig med Kai Flatevål. Dette er da ikke versjoner av samme bilde.

Mvh Lillian
Håvard K.
Takk for kommentarene! Bildene er kanskje litt forskjellige, men saken sett fra min side er at jeg skal levere fra meg ett portrett av Karin Park og jeg lurer på hvilket jeg skal velge. Det er ulike vinklinger på samme personen og jeg synes ikke det er så vesentlig forskjellig fra ulike teknikker på samme bildet? Kan hende jeg tar feil - jeg har vært borte fra foto.no en stund og vet ikke helt hvilke debatter som har gått her. Poenget mitt med å legge det ut var å kanskje få noen innspill på hva som er best og hvorfor. Synes det er en fin måte å bruke bildekritikken på - ofte er det vanskelig å velge ut bildet en skal bruke.
Simon N.
Hei.

Synes #2 er best. Roligere bakgrunn. Blir en fin ramme rundt henne. Bruken av protrettet er jo litt avgjørende for bakgrunnen. Kan være greit med symmetri i bakgrunnen.

Kult å se verftet på en ny måte. Mange som har prøvd å ta bilder med det som bakgrunn. (Se et heller tvilsomt gospelcompaniet cd-cover).
Nils Kristian Th. E.
Hei Håvard, jeg liker bilde #2 best og #4 nest best. Omgivelsene og utsnittet er fint i #2, mens jeg liker uttrykket og skyggen i halvparten av ansiktet #4. Når det gjelder flere versjoner av et bilde så står det skrevet at det kun skal bli lagt ut versjoner av samme bilde og motiv. Siden disse bildene er av samme motiv burde det gå i orden. Lykke til videre.
Kjetil H.
Ver 1 er min favoritt, eller nr 4? Likte begge, god kontakt og ryddig komp. Nr 3 med øynene igjen kommer lengst ned på lista mi hvertfall :-)
Jan K T.
Likte #2 og #4 best jeg!
Avsluttet .
Artig å se bilder fra deg igjen!
I mine øyne er #2 og #4 best, og kanskje sistnevnte det aller beste?
Likte smilet der.. Flott lyssetting også.
Pen dame... :)
Siv D.
Du er en mester med lys håvard, og jeg er meget misunnelig :)
Fotogent fotomotiv formidler fin kontakt!
Jeg liker 3&4 best.

nei, egentlig liker jeg alle like godt.
Du er bare flink, det kan ikke sies på noen annen måte.
Bli fotograf du, så kan du være psykolog på fritiden!

:)siv
Alf B.
Dette var lekkert. 2ern spesielt. Nå får du det neste coveret hennes.
Carsten A.
Uten å kjenne personen blir V3 det som billedmessig tiltaler meg mest (samtlige er ellers bra). Men det er endel i de tre andre bildene som antyder at personen kanskje ikke er så mildt blyg(?) som V3 synes å vise.

Selvsagt kan ulike versjoner fra den samme portrettseansen legges ut på den måten som er gjort her. Portretter går jo på å vise en person - på beste måte, på den mest ekte måte, på en måte som står i forhold til yrke osv. Jeg syns det er fint at slike versjoner ikke bare blir et spørsmål om utsnitt, toneforløp og lignende (selv om også det er helt legitimt, selvsagt).

MVH CA
Avsluttet .
svin bra det her;) liker nr 2 og 4 best. synes lyset ble for hardt i det første
Johan G.
2 og 3 er kanonbra. Fint lys og fint etterarbeid i ps.

Jubel!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu