Solnedgang ved Nitelva
Bildet inngår i albumet Hverdagsturisme - Bilder fra nærmiljøet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-06 11:38:18
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-09-06 18:31:50
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59937} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
monica p.

Fin høststemning med nydelige farger, men savner liiit skarphet over det hele.
Mvh Monica:o)
Kristoffer R.

Dette var i min bok greit nok, men ikke på linje med f.eks. det forrige bildet ditt. Synes kanskje det ble litt mye rot i bakgrunnen.
Inger-Lise S.

Dette var et fint bilde!Herlige høstfarger,fint utsnitt,og ja! Dette likte jeg virkelig godt!
mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Hei Steinulf

Fint, frekt og tett utsnitt på et slikt motiv. Men hvis man skal konstentrere seg om solnedgang og høstfarger kan det også være greit å komme høyre rent prespektiv messig sett. Synes du kanskje kunne utført noe nedtoning av lys i himmel og de bakre fjella i disen.

VH Svenn
Turid G.

Høsten kommer adjø da sommer...... ja det er nok slik det er, men når en ser de nydelig fargene som den vil bringe er det allikevel en fin tid for oss fotografer.
Stemningsfullt bilde Steinulf, men skulle ønske meg litt mere skarphet .
Ha en fortsatt fin helg

mvh
Turid
Jostein M.

Liker fargene i bilde ditt. Foretrekker versjon en.Synnes ramme danner et artig motiv.
Mvh
Jostein
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Likte miljøskildringen i v1. Tror jeg ville jobbet med den litt videre når det gjelder toner og kontrast, samt litt skarphet. Men et pent og ryddig bilde!
Bjørn H.

Hei .. Liker fargene og tonene jeg også .. V2 er best .. !!

Kunne blitt enda sprekere kanskje med litt spennende lys fra vår herre :) .. Høsten er en nydelig periode for oss fotofrelste .. stå på Steinulf .......

Bjørn
Avsluttet .

Dette bildet er for rotete i bakgrunnen (huset, himmelen etc) etter min smak.
Tom E. F.

Får liksom ikke helt ''taket'' på dette, Steinulf. Noe med fokus som ikke helt stemmer, kanskje. Velger #1 likevel. (#3 blir for tydelig kloningseffekt).
mvh Tom
Siri Elisabeth J.

Hei

Her er det farger og motiv. Men jeg lurer nok litt på hva du vil ha frem her...Synes du har fått et mer konsentrert bilde i V2. Men kanskje du har brukt litt for mye ''sharpen'' i PS, eller så er det litt uskarpt.

Mvh Siri
Tom A. T.

Litt høyretungt, men det passer vel for noen i disse valgtider ;o).. Tror litt mer luft (vann) til venstre hadde vært å foretrekke.
mvh Tom T
Øyvind A.

Jeg får ikke helt taket på dette. Har på følelsen at et utsnitt med mer til venstre og mindre til høyre ville blitt bedre. Av de 3 versjonene synes jeg v2 fungerer best, her er det innsnevret på en slik måte bildet står fram reint og ryddig, med en ok linjeføring.
mvh Øyvind
Fred S.

Småpent, men litt for mye ( trær, særlig), for meg. Egentlig et litt kjedelig motiv, uten noe særlig særpreg. Det gjelder forsåvidt fargene også; de er pene, men ikke så spennende som kan blir når høsten for alvor setter inn. Komposisjonsmessig fint med den diagonalrettede odden som gåt over i sivet.
vh fred
Mia R.

Fine bilder. Hvor er det egentlig tatt?
Jeg bor i Nittedal selv, men kjenner meg ikke igjen. vet at Nitelva går helt ned til Øyeren, men alikevel finner jeg ikke ut hvor bildet kan være tatt....
Steinulf L.

Mia;
Tatt fra flomvollen ved Strømsveien. Det er åsene i Nittedal du ser i bakgrunnen.
Birna R.

gjett om vi (=jeg) kjenner meg igjen her, i dette området har jeg botanisert i snart 40 år ....

ting endrer seg sakte, men uvegerlig sikkert, også i dette tilsynelatende stillestående landskapet. elvas iboende dynamikk sammen med korttidsendringer i vannstand og langtidstrender i klima sørger for det. jeg legger f.eks. merke til at det nå vokser takrør ute i elva, noe som før var et uhyre sjeldent fenomen med den tidligere reguleringsmåten i Øyeren (og som påvirket vannstanden i Nitelva helt opp til Slattum).

med så mye nostalgi og gjenkjennelse av de viktigste planteartene langs elva er jeg inhabil til å bedømme bildet forøvrig, så det får andre ta seg av - denne gangen.
Fotograf Carl-Åge H.

Det meste er sagt. Men vil legge til en ting som slår meg når jeg ser bildet; AH - ENDELIG HØST! Mange flotte farger å leke seg med i naturen fremover. Flott bilde. Liker nok versjon 1 best.

Mvh Carl-Åge
Elisabeth H. N.

Velkommen hjem fra London-----
En stund siden jeg har sjekket bildene dine, og nå ser jeg at du er i heimlandet.
Bildet bærer fine farver. Mangler litt fokus.
Elisabeth:-)
Mia R.

Nå kjenner jeg meg igjen ja. Tenkte det måtte være tatt rundt der. Fikk mamma til å se på bildet. Hun kjente seg delvis igjen....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu