Enda et ''skummelt'' bilde. Spennende å høre hvordan dere tolker det!
Utstyr
  • HP Kamerahus
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger398
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195773} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jóhann Á.
Hei Michaela!
Jeg liker framstillingen, særlig fargetonene. Fargene minner litt om filmen The Grudge mens settingen kunne minne om Psycho.

Bra jobbet!

MvH, Johann
Avsluttet .
Bildet har potensiale, men jeg synes det mangler litt på det tekniske. Ser ut til at det kommer ubehandlet rett fra dusjen. Jeg ville jobbet mer med channel mixer og curves, og kanskje eksperimentert med diverse effekter, om dette er passende.

--
mvh
Bjørnar Hauge
Kjell Ruben S.
Igjen et bilde med mye potensiale, men jeg er enig med Bjørn. Det er noe som mangler.
Spesielt oppe til høyre får du et område med kontrast i forhold til i midten, men samtidig er det bare et blast område med refleksjon av et lys.

Husk at øye går til områder med høye kontraster først og da de lyse områdene. Hendene har perfekte toner og kontraster, men skjmmes av lyset.

Med å få områder slik som nede i venstre hjørne på tre av di andre hjørnene (ikke oppe til venstre) så blir det mer konsentrert om motivet, som er hendene.

Jeg liker den påbegynte serien din, håper det kommer flere bilder fra denne :)

Vennlig Hilsen
Kjell Ruben Strøm
www.kjellruben.com
Michaela K.
Hei!
Tusen takk for kommentarer. Jeg har faktisk bearbeidet bildet ganske mye, hele var helt lyst og ganske oransje i tonene. Men jeg er dessverre ikke så veldig dreven i photoshop, ettersom jeg har sverget til det gode gammeldagse mørkerommet fram til nå. Men nå har jeg fått meg både Mac og Photoshop, så nå er det ingen unnskyldning! Hehe... Jeg har prøvd å gjøre hjørnene mørkere, men det har bare resultert i stygge flekker... Har dere noen forslag til hvordan jeg kan gjøre det, uten å ødelegge teksturen i dusjglasset..? Jeg setter stor pris på all hjelp!!
Mic
Tomas N.
Det første som slår meg er lidelse, ikke minst på grunn av at hendene er trykt opp mot vinduet, men også bruk av lys og farger. Bildet har en ganske grå og trist tone. Det virker som om hendene har noen merker på seg, som også fremhever videre spekulasjoner til konsept.
Synes bildet er godt tenkisk sett, men du burde hatt en litt annen innfallsvinkel på lyset slik at håndflatene hadde blitt mer opplyst.

~Tomas~
Anya K.
Som sagt på mail til deg er det et flott bilde, men jeg ville hatt enda mer liv i hendene. Det blir litt for mye ''pølsesnabber'' hvis du skjønner hva jeg mener.. litt livløse fingre. Jeg tror ikke helt på at personen
har det vondt..

Mvh Anya
ingebjørg fyrileiv g.
Sterkt og tankevekkende.. Men jer er nok enig med de andre ang. hendene.
Tankevekkende bra og stemningen er der..

-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu