Sølvfløyten
Trenger feedback på utsnitt
Bildet inngår i albumet sound of music - Visualisere musikk.... vanskelig, men utfordrende
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/1.0
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger469
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128446} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jon Fredrik S.
Min første tanke da jeg så dette bildet og at det var utsnittet du ville ha tilbakemelding på, var at det muligens var litt midtstilt.

Nå har jeg lekt med dette bildet en stund, og jeg klarer ikke å finne noe utsnitt som yter det rettferdighet. Kanskje kunne det vært annerledes, det er avhengig av hvor mye du har kuttet i originalopptaket.

Jeg synes absolutt utsnittet fungerer slik det er her. Det synes også som om det fungerer bedre etterhvert som jeg ser bildet flere ganger.

Mvh JFS
Stine J.
Hadde du ikke skrevet at dette er en fløyte, så hadde jeg ikke sett det. Så, hvis du ville at folk skulle se at dette er en fløyte, så syns jeg utsnittet er for lite. Du kunne gjerne hatt mer av fløyta med. Men slik bildet framstår nå, er det absolutt dekorativt med fin linjeføring, men som sagt uten assosiasjoner til fløyte for min del. :-)

mvh Stine
Erlend M.
Tenker det samme som Stine. Behagelig er det. Men ville selv også gjerne sett mer av fløyta. Skulle dessuten gjerne sett skarphet et sted.
Asbjørn M.
Likte godt fokusbruken og fargene.
Kanskje litt mer av fløyta. Syns refleksen ble litt voldsom og kunstig.
Odd Tore S.
Jeg likte denne angrepsvinkelen, synes du har fått frem karakterisktika for både fløyte og og sølv her.
Formen er typisk fløyte, den lille stjerneformete refleksen symboliserer sølv.
Kompen gjør at det ikke blir for statisk.
Nedkanten av bildet er dets svakhet slik jeg ser det: For massivt sølv, samtidig kuttet vel trangt.
Odd Tore
Trond H.
Takker for innspill.

Det var ikkje mulighet å få med stort større utsnitt av fløyta, da dette er tatt med såkalt ekstrem lyssterk Rodenstock-optikk, med tilsvarende lav dybdeskarphet. (Faktisk et lite problem, for skarphetsdybden ser større ut i søkeren, litt uvant problemstilling) Refleksen er da et resultat av diverse optiske merkverdigheter, og var i grunnen det som gjorde at eg stoppa litt ekstra opp på dette bildet. OTS treffer som så ofte spikeren på hodet ang mine intensjoner.

Har litt mer å gå på i bunnen kva utsnitt angår, men da fekk eg problem med å balansere det mot det svarte. Tar synspunkt til etteretning.

MVH TH
Ann F.
Har vært frem og tilbake flere ganger, var først ikke fortrolig med avkuttingen av fløyta mot høyre kant, det ble et sort hull der.
Etter hvert er jeg kommet til at hullet ikke danner en avslutning på fløyta, men tvertimot en begynnelse, og da stemmer det mye bedre.
Føyer seg fint inn blant de andre i musikkserien, stråleglimtet er meget velplassert og elegant.
Flatebruken fungerer til tross for det store sorte tomme rommet. Eller kanskje nettopp på grunn av det mot farger og former ellers . . .
Mvh Ann
Ivar H.
Bra, men ein del som eg ikkje synest stemmer heilt. For meg gjer det ingenting at du har gått så nær innpå, men det kan jo ha noko å gjera med at eg kjenner ei fløyte ganske godt. Skråstillinga fungerar greitt, og forsåvidt utsnittet også, men synest kanskje det vert litt avkutta nede (der det er litt utbrent). Refleksen vert for dominerande synest eg. Det er litt ''skittent'', flekkar og rusk her og der, og fargane minner meg ikkje om ei sølvfløyte. Det vert for mykje ulike fargar i gult mot lilla (?), for meg ville det stemt betre med litt kjølegare fargar (sjølv om det nok ikkje stemmer med lyden i ei sølvfløyte). Og så synest eg det kunne vore litt høgare skarpe. Altså, ikkje djupneskarpe, den synest eg er akkurat som den må vera, men det som er skarpt burde vore litt skarpare (kan henda det er refleksen som lagar litt problem her).

Ser no i ettertid at du ynskte tilbakemelding på utsnitt, og det har eg jo ikkje nevnt så mykje, men det synest eg altså er bra. Ikkje veldig originalt, men det fungerar bra her. Den orange ramma synest eg ikkje fungerar så bra.
Avsluttet .
Hm... Dette bildet var vrient gitt. Og bra er det!
Jeg vil ikke se mer av instrumentet, men kanskje bittelitt mer skarphet. Utsnittet er merkverdig vanskelig. Men skulle jeg forandrett det, noe du kanskje ikke trenger, hadde jeg nok kuttet noen få millimeter i bånn og ca. èn cm. i toppen.
Ikke av dine beste, men jeg kommer stadig tilbake. Et vanskelig bilde, om det går ann å si det :-)

Stian Håpnes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu