sound of music 4
siste bilde i denne omgang, har fått annet objektiv nå, så utforskinga fortset...

Lurer på: vert dette for einsformig???
Bildet inngår i albumet sound of music - Visualisere musikk.... vanskelig, men utfordrende
Utstyr
  • Nikon D70
  • Rodenstock 75 mm, f1.1
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger551
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121519} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Christian P.
Ikke enformig syntes jeg. Flotte linjer og stedvis fine farger. Syntes klaffene (for det er vel klaffene til et waldhorn eller noe?) blir enkelete steder litt for lyst. Dus og fin bakgrunn.
Erlend M.
Enkelt og behagelig. I de store flatene er det noe som ligner på støy/skitt som sikkert er tekstur, jeg ville fjernet det.
Ivar B.
vakkert og noe øyet kan hvile på...
likte bakgrunnen jeg, men jeg syns at det ble litt for lyst enkelte steder, men det er bare småpirk...

Jeg ville hengt det i stua;)
Carsten S.
Behagelig er vel meget treffende. Fargetoner av instrumente er flott og fokusområde er bra plassert. Allikevel syns jeg er det et bilde som må sees i en seriesammenheng og ikke enkelstående.
Men vær så snill. Ikke fjernt 'strukturet'. Dette er musikk 'unplugged', ikke noe syntestisk renset.
Erlend M.
Hadde det sett ut som tekstur hadde jeg vært enig med CS. Men det ser ut som jpg-støy og hva verre er..
Trond H.
Hehe, kva er verre enn jpg-støy?

Det er slitemerker på ventilene, de er tross alt i bruk flere timer daglig, og slitasje må nok påreknes. Så de hører nok med i bildet, og denne gang har eg tenkt å la de bli.

Tar gjerne imot andre tips ang komposisjon

MVH TH
Avsluttet .
Dette bildet faller utrolig godt i smak, Trond. Herlige, diffuse, farger. Absolutt ikke ensformig, kunne godt tenkt meg en forstørrelse av dette hengende på veggen. Rammen er prikken over i'en.

Mvh
André M.
Lekkert med linjer som krysses i for- og bakgrunn,- og veldig ok flatebruk. Jeg så umiddelbart at det var slitemerker på ventilene, noe som bidrar til å gi en følelse av instrument som er brukt flittig. En viss patina, heter det vel... (jpg-støy er vel det som også kalles JPEG-artifacts, - kubiske mønstre som oppstår når jpg-komprimeringener for kraftig).
André M.
PS: ikke ensformig, men en behagelig ro...
leif b.
For en musikkelsker , så var dette et herlig bilde med mye musikk i . Behagelige fargetoner og komposisjon. Like spennende som et fransk horn.
Oddbjørn W.
'Vert dette for einsformig?''spør du. Ingen tvil om at du behersker å ta bilder av instrument, men tror du er på utkikk etter nye utfordringer: Og her kommer en: Du som er oppvokst i en av norges flotteste kommuner med omliggende herligheter av fjord, fjell, og endeløse vidder - med 4 årstider. Kan du ikke dele noen av dine barndoms trakter med oss andre?

mvh
Oddbjørn
Ann F.
Pja.
Som enkeltstående bilde faller jeg ikke spesielt for dette, men sett i sammenheng med resten av musikkserien faller det bra inn.
Her synes jeg fargene virket kaldere og mer fjerne enn på de andre bildene.
Jeg ser absolutt fine linjer, en lekker blå skygge midt på midtre ventil osv., men i mine øyne er dette det svakeste av de fire.
Men jeg kan ikke akkurat forklare så veldig hvorfor, det går nok mest på smak og behag.
Mvh Ann
Birna R.
Nok ganske harmonisk enig med AF her. Bildet blir rett og slett for kjedelig sett isolert utenfor sin kontekst, som frittstående bidrag. Fargemessig er bildet litt blasst og urent.

Liutt av forklaringen kan være at du har valgt en temmelig opplagt rakt-på ''løsning'', som jeg opplever ikke utnytter motivets potensiale. Med den korte skarphetsdybden du har til rådighet kan du lett få andre vinklinger som abstraherer bedre.
Øyvind A.
Jeg likte bedre de andre. Her blir det for konkret og for lite Rodenstock-aktig.
Ø.
Rune H.
Synes absolutt ikke at bildet blir for ensformig! Om det ikke er lett å sette bildet i en konkret musikalsk setting - så er det abstrakte i bildet godt!
Diagonale former og linjer som fungerer!
Rune :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu