Sound Of Music
Bildet inngår i albumet sound of music - Visualisere musikk.... vanskelig, men utfordrende
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-14 13:19:53
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Rodenstock 75 mm/ f1.1
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger422
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119026} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Ishi K.
ok, jeg ser for meg en scene med spotlight på to dansende fe... interessant effekt fra objektivet men det mangler litt i bildet til å bli det virkelige gjennomslaget.
Jon Magnus T.
Prøver å se hva det er du har tatt bilde av, men jeg tror jeg må gi opp. Kan det være strenger som beveger seg på et eller annet instrument? Hadde motivet kommet litt tydeligere frem hadde det vært et lite pluss.

JM
Odd Tore S.
Node på svingende streng?
I så fall mer ''Image of Music''.
Mer enn nok lyst og uskarpt i bunnen, OK videre oppover.
Odd Tore
Avsluttet .
Tipper det er et nærbilde av to bassstrenger i bevegelse...?

På avstand ligner det litt på en detalj i sideprofil fra en slik gammeldags tromme, slik som en ser i bl.a. filmen Blikktrommen. Med de røde sideveggene og de hvite ''trådene'' som spenner fast trommeskinnet i topp og bunn.

Mere smell i kontrast og farger burde du hatt synes jeg.
Inger-Lise S.
Et stilig bilde med fint motiv og lekre farger. På min skjerm er det endel støy i det mørke partiet øverst. Tror jeg ville kuttet det bort.Bildet sttår seg godt uten den biten. Men nå ser jeg jo ikke hva det er da..

mvh Inger-Lise
Trond H.
Odd Tore er farlig nær, rent bortsett fra at strengen ikkje er i vibrasjon. Det er uskarphet som følge av ekstremt smal dybdeskarphet som resulterer i at strengene ser ut som de beveger seg.

Det lyse partiet nederst er stolen på bratsjen min, det mørke er gripbrettet (og den knæsje rødfargen er da kroppen på instrumentet), men det skulle eg kanskje ikkje avslørt ? :-)

Takk for konstruktive kommentarer

MVH TH
Odd Tore S.
Avsløringen din var ikke uventet. Jeg burde sjekket objektivet du brukte, fordi jeg ikke fikk nedre del til å stemme med bildet jeg gjorde meg av svingninger, forventet at det gikk mot node der igjen. Men i PS kan jo alt gå an.
Kreativt. Her hadde det vært OK å bevare illusjonen av svingninger.
Odd Tore
Øyvind A.
Rodenstock du også? Det begynner å bli mange av oss.
Bra utnytting av sær optikk, fine former og farger. Jeg ville valgt en noe strammere beskjæring nede, slik at det lyse partiet ble omtrent halvert. Synes det blir mer ro og balanse da.
Ø.
Avsluttet .
Versjon 2 er knalltøff! Spennende dette med Rodenstock-optikken. Jeg tror det blir enda bedre balanse i bildet hvis du beskjærer noe på høyresiden også.

MvH Stian Håpnes
Odd Eirik S.
Etter å ha lest din forklaring fikk bildet en helt annen mening. Synes det var mer spennende før jeg leste hva det var. Ble jo ikke noe igjen til fantasien. Men fengende og interessant med bakgrunn i optikk og effekten det gir.
Synes du skulle ha beholdt forholdet høyde/bredde formatet fra V1 i v2. Med andre ord ha kuttet litt i sidenen (helst høyre) på v2. Synes det ble litt ubalanse i v2 etter kutt i bunnen.

mvh
OddES
Øyvind A.
V2 er omtrent slik jeg mente ja. Hva synes du selv?
Ø.
Trond H.
Er enig med at det gir en større ro i bildet, dersom det var det du tenkte på. Blir liksom mer balansert. Ser at deg da brude gjort en marginal beskjæring i høgre kant i tillegg.

På annen side er det en spenning i v1 som eg har litt sans for....

Takker uansett for spennende innspill

MVH TH
Birna R.
Du har fortsatt en ukes tid på deg til å finne ut av dette med ultrakort dybdeskarphet og bratsjen din, TH. Forsøk med en mellomring. Eller blitz. Eller IR. Eller, .... fantasien setter grensene.

Om dette bildet: Kjørt digitalsaksa brutalt nederst. v#2 er fortsatt nokså snill.
Bjørn H.
Veldig kreativt bilde Trond, som igjen står utmerket til tittelen ... :))

Kul abstraksjon ...

Hadde sans for dette :))

Og ... det mååå bli V2

Bjørn ;¤
Odd Tore S.
v2 er et skritt i den retningen jeg så for meg.
Skrittet kunne vært lenger. Samtidig ville jeg overveiet å strekke bildet litt i høyderetningen f.eks. ved å koble ut Constrain under resizing. Jeg tror dette motivet kler best å være langt og tynt.
Odd Tore
Ann F.
Vekk med alt det lyse gule i bunnen, la formene på forsvinne ut i nedre kant eller bare en liten antydning igjen.
Elegante former, forresten. Og passe ''ikke-midtstilt symmetrisk''.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu