Følelsen av sommer
En god venn av meg
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 18-70 mm, 3.5-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114956} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Frode A.
Mmmmm, me like it!

Hun ser ut til å slappe godt av i sommervarmen. Om det mystiske smilet kommer av sommervarmen eller andre ting skal jeg ikke uttale meg om.. ;)

Keep up the good work.
Mvh. Frode
Lars-Anders M.
Fin formiddling av sommerfølelse. Stå på.
Inger-Lise S.
Et behagelig bilde. Det har noe ømt over seg. Jeg liker hudtonene og lyset. Fin positur. Meget bra!

Mvh Inger-Lise
Bjørn H.
Sommerlig og søtt motiv...

Likte dette Trond :)

Bjørn ;¤
Stine J.
Virkelig et flott sommerlig bilde. Fine klare farger og bra komponert. Liker dette! :-)
mvh Stine
Marius F.
Ok bildet, men jeg tror jeg ville ha vinklet bildet litt annerledes. Tror jeg ville hatt det vannrett. Ellers et bra bilde.

Marius
May-Lise L.
Nydelig jente! En skikkelig sommermodell :) Håper vi får se flere bilder av henne. Syns vinklingen er artig og liker oppdelingen av flaten. Men det uskarpe gresset trekker litt mye oppmerksomhet fra jenta.
Avsluttet .
Huff, sommer :-)

Kul komp. Fine farger. På en måte rotete og ryddig samtidig.

MvH Stian Håpnes
Eivind A.
Hei Trond!

Fint bilde, dette her. Det meste er allerede sagt. BIldet er vel ikke tilfeldigvis tatt på Elverum? Synes jeg ser litt rødmaling i bakgrunnen, og denne jenta har nok lagt i gresset der mange ganger. Uansett, gratulerer med et flott bilde.

Mvh Eivind
Trond H.
Takker for kritikk og synspunkt. Det er helt riktig tatt på elverum, som EHA påpeker, og er et portrett eg liker godt sjølv, så det er kjekt at responsen sammenfaller :-)

Marius og May-Lise: vinklingen har sine fordeler og ulemper slik eg ser det. På ene siden gir det en fornuftig flateinndeling som også reduserer mengden av ulike element, samtidig som det i mine øyne er nokonlunde harmonisk, men som ML påpeiker kan det oppstå eit problem med den forholdsvis store mengden uskarpt gras. Tenkte det var å leve med :-)
I tillegg blir dette en ganske nøyaktig gjengivelse av synsinntrykk når man faktisk ligger på bakken sjølv, det er omtrent denne vinkelen man ser det fra...

MVH TH
Eivind A.
Helt enig med det du sier til Marius og May-Lise, Trond, og jeg liker også veldig godt fargespillet - gresset har en grønn-svart skala, og fiolinisten har en rød-hvit tone. Kanskje flaks at grunnmuren og rødmalingen harmonerer med dette, ellers hadde dette vært et forstyrrende element.

Mvh Eivind
Mari Eckhoff T.
Sært, nå fikk jeg en følelse av å være den forelskede kjæresten som ligger i gresset og ser på henne. Så da har du vel klart det:) I en annen sammenheng ville jeg nok ikke vært like stor fan av den vinkelen.

Mari
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu