Gruppeportrett
Tok dette bildet som et promobilde av et lite kammerorkester som skal spille på en festival. Trenger tilbakemelding på om dette funker med tanke på s/k-arbeid og komposisjon. Mannen lengst til høgre er lederen for ensemblet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-17 15:17:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 12-24
  • Brennvidde12mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger400
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Magnus L.
Skikkelig stilig!
Måten kantsteinene (linjene) bygger opp bildet passer meget bra.... og dybden i det gir en fin effekt! Ansiktene kommer bra frem.... men, bildet kommer selvfølgelig ikke til sin rett her med så lav oppløsning/størrelse.

M.
:-)
Egil E.
Jeg hadde vurdert sterkt å vippe kameraet forover, slik at den øvre vindusrekken ikke ble med, samtidig hadde føttene til han med briller vært synlige som resten av de bak.
Har du ingen med annen vinkel så ville jeg fokusert på å fjerne øverste ca. 10% av bildet . S/H er strålende.
Vegard B.
Hei Trond
Artig komposisjon, likte godt at lederen er fremst i bilde og helt skarp.
Hvis jeg skulle gjort noe måtte det være å fjerne vinduene i 2 eta. Ellers er det litt synd på jenta bakerst, hun er veldig langt bak.
Mvh
Vegard
Tommy J.
Idèen er meget god og den inspirerer :)
Men kuttingen av ansiktet til ''sjefen'' gir en merkelig effekt. Det ser ut som kinnet er dradd bakover mot bildekanten. Ville kanskje kuttet litt nærmere øyet hans. Enig i at jenta bakerst blir veldig langt bak. Man får en følelse av at hun er ''utstøtt''.
Kristoffer L.
Et fint, og ganske annerledes gruppebilde.

God idé! S/H-arbeidet står det også respekt av.

Selv tror jeg at jeg kanskje ville skjøvet gammaverdien en smule ned før jeg la på de mørke skyggene - for å få litt mer tegning i ansiktene.

Beskjæringen av han til høyre er vanskelig. Jeg har sans for utradisjonelle beskjæringer, ville muligens vurdert å kutte like til venstre for hans venstre øye, dvs. omtrent inntil neseroten. Men så er han jo lederen for ensemblet, og burde kanskje synes bedre. Ergo ville jeg sannsynligvis hatt med hele ansiktet hans, og prøvd å unngå å skjære i det i det hele tatt. Om det går. ;-)

Jenta bakerst blir lita, kanskje burde du prøve å rydde en plass for henne lenger fram?

Litt mer jobbing med dette, tror jeg, og du har et knallbilde!

- Kristoffer
Avsluttet .
Morsomt bilde. Liker versjon 2 best. Synes du har fått til en fin skarphetsdybde her. Underteksten forsterker betydningen av hvorfor akkurat denne personen er så pass dominerende i billedflaten. Et fint bilde.
Tore U.
Kult gjort. Synes kuttingen av ansiktet er helt grei men jeg ville jobbet litt mere med toneomfang og kontraster.

mvh
Tore
Erlend M.
Veldig bra gruppefoto, Trond! Han til høyre ble litt ''dratt'' i ansiktet, ellers fint.
Odd Eirik S.
Likte dette. Du får gruppen til å fremstå som mye større enn det den egentlig er. God ide og bra gjenomførelse. Synes valg av s/h fungerer utmerket.
Ble mye bedre i v2 når vinduene var fjernet. Dyktig tenkt og utført.

mvh
OddES
Inga Helene J.
Morsomt orkesterbilde dette her.

Inga

PS. Sjekk ut hjemmesida vår <a target=''_blank'' href=''http://www.fmkn.no''>www.fmkn.no</a>. Der finner du et stilig bilde av en av våre musikere tatt av Trym Bergsmo
Camilla S.
Synes bildet var bra jeg, det eneste som jeg kanskje ville endret på var de 3 jentene i midten, ville hatt luftrom mellom disse, slik som resten av de andre personene har.
Dette blir bra:)
May-Lise L.
Jenta bak virker som en nysgjerrig tilskuer. Hun kunne med hell stått på nederste trinn nesten i front. Ansiktet til lederen ville jeg kuttet noen millimeter inn, rett bak øyenbrynsbuen. Flott uten de øverste vinduene, men kunne du ikke tatt bort den sorte streken på veggen ved siden av når du først var igang? Ellers er bildet superdupert :D

Mor
Avsluttet .
Herlig bilde Trond. Liker at du opererer i nivåer. Som nevnt er ansiktet til lederen litt dratt som følge av at du har kuttet før hårskillet. I tillegg blir det litt klumpete i midten, men for all del, et godt bilde.

Mvh
Avsluttet .
Stilig gruppeportrett. Kult format. Hun bakerste er kanskje litt for langt bak. Hun blir liksom så ensom, i forhold til de andre som står tettere.

Versjon 2 er best!

Digg objektiv?

MvH Stian Håpnes
Jon-Petter T.
funker godt som gruppeportrett dette her. Det eneste jeg ville gjort annerledes er å trekke forrerste person litt til bake slik at hele hodet kommer med. Nå virker det litt som han henger fast i bildekanten. Ellers er ide og gjennomføring bra.
Forresten, det er ikke lett å ta slike bilder, men litt pirk til: Kanskje kan du jobbe mere med å få folk til å se mere avslappede i måten de står på. Variere litt på vinkelen de har kroppen og hvilken fot de har tyngden på osv.

MVH
J-P
Ivar B.
Dette er skikkelig bra! Dette er et kjempe gruppe bilde. skikkelig originalt og tøft. Enig med john petter med at han forrerste burde stå e anelse lenger bar.

Mvh
Ivar
Anja Nylund H.
Jeg er ikke enig i at dette er et originalt gruppebilde. Har sunget i hvertfall tre kor som har blitt fotografert på tilsvarende måte, tilfeldig, lett henslengt i hverdagsklær og S/H-bearbeiding.

Men sier ikke at denne kammer-ensemble-koden for gruppefotografering ikke funker. Fin måte å få frem at dette er en gruppe av selvstendige, unge mennesker som er forskjellige fra hverandre og likevel fungerer som gruppe.

Hilsen Anja
Tarjei Ekenes K.
sprøtt bilde, kul løsning

ville fjernet de to svarte strekene (karmene) på hver side av de fire vinduene som stikker ned fra øvre billedkant og kuttet litt mer av trynet til han på høyre side

dette vil gi mer fokus på personene

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu