Love your bass 2
Å være med på orkesterkurs er ingen spøk, det kan være orkesterprøver opptil 8 timer daglig. Når man da ikkje bruker natta til å sove, er det greitt å kunne krype opp i en basskasse mellom slagene.
Bildet inngår i albumet Ungdomssymfonikerne 04 - Norsk orkester for ''ungdom'' fra 18 til ca 28 år.... uhyggelig morsomt både musikalsk og sosialt. Se også <a href=''http://ungdomssymfonikerne.no''>Ungdomssymfonikerne</a> for mer info
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-29 13:36:02
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 18-70 mm, 3.5-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger497
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102302} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Avsluttet .
Hehe, litt morsomt dette. Liker utsnittet i versjon 1 best, synes det blir strammere og bedre med mer fokus på gutten og instrumentkassen. Bra fargebruk, og spennende med det ''spøkelset'' i bakgrunnen:-)
Avsluttet .
Tøft! Uskarpheten er med og symboliserer kjøret rundt orkesteret. Er det selveste Patrick Wilder i kassa der?

Mvh
Tore U.
Kult. Sliten bassist etter lang konsert. Synd han virker litt for trett til å sjekke opp dama, he he.......

mvh
Tore
Trond H.
Hei!

MN: det er Patrick ja, the one and only...

Takker for innspill...

MVH TH
Mike T.
Hei Trond,
kult og morsomt bilde - kjekt å se på. For min smak litt for mye å forholde seg til med mange ''rare'' elementer og krasse farger. Budskapet drukner gjerne i bildets mangfold.
Hilsen Mike
Avsluttet .
Hei på deg!

Du har freshe farger i dette, og det forige bildet ditt. Morsomt øyeblikk, og bildet ble spennende med den bevegelseuskarpe damen i bakgrunnen. Liker versjon 1 best.

MvH Stian Håpnes
Bjørn H.
Funker veldig bra ...

Morsomt :)

Bjørn ;¤
Knut L.
Hei.
Meget bra - et bilde til å se lenge på - flere ganger.
Morsom situasjon - fargekontraster - bevegelse ...

mvh
Knut
Frode A.
Hehe :)

Spreke farger og et innhold som nok kan tolkes flere veier.
Én måte er at den slitne bassisten drømmer om den vakre jenta som spaserer gjennom rommet.
En annen tolkning er at bassister faktisk alle sover i kassene sine. Jenta som er sløret er da rett og slett bare på tur inn i basskassa si for en liten lur.

Morsomt med backstagebilder Trond :)

Mvh: Frode
Jon Magnus T.
Bra med mange skarpe farger og bevegelse i dama...
Kjekt å ha med seg egen seng;-)


JM
Grethe B.
Artig bilde, bra med dama i bevelse, gir inntryk av at tiden går her...zzzzzzz. Flotte skarpe farger, og sef pluss for humor og artig bilde!

mvh
gt
Nina S.
Morsomt dette Veldig drømmende og rom for tolkninger her ja, godt bilde
Mvh Nina.
Anniken S.
Artige saker. Knalle farger og bevegelsen på personen i bakgrunnen er god. Synd at de kjedelige stolene skulle stå der, men for all del. Oppmerksomheten trekkes til den sovende personen i kassen sin. Godt gjennomført.
Per R. G.
tøft er det senga di hun har tatt??
Trond H.
Hei til alle, og takk for kommentarer! Godt å se responsen deres, mange av de samme tankene her som eg gjorde meg då eg gjorde opptaket ( *er veldig glad :-) *)

MVH TH
CF W.
fantastisk...
jeg tar meg av hatten og tenker på at fargene kansje er forstyrrende her.
De er deilige skarpe...men sort-hvitt
skulle likt å se en verson
Leif Y. C.
Det meste er sagt. Artig situasjon og bra gjennomført teknisk. Gjør meg litt av de samme tankene som CF. Du har dratt godt i spakene og de gnistrende fargene virker påfallende lite søvnige. I S/H synes jeg imidlertid ånden som går blir litt vel usynlig. Versjon 1 er klart best, du tilfører bare uvesentligheter i versjon 2 og komposisjonen blir mindre konsentrert.
Trond H.
Hei, og takk for nye, lærerike innspill! Har ikkje programvare tilgjengeleg her og nå, men den kan jo være at ein s/h versjon hadde gjort seg. I såfall måtte det blitt litt ytterlegare bearbeiding trur eg, da jenta glir litt i ett med bakgrunnen forøvrig. Har nok dratt litt ekstra i spakene i forhold til normalt, søkte å renske fargene så godt som mogleg. Det var ein grunn til at stolane kom med, det ble en sånn fin RGB-feeling på det (sett nedenfra). Håpte nokon ville legge merke til det, men den ble kanskje for gjemt :-)

MVH TH
Caroline M. S.
He, he - hun i kassen kan neppe være særlig selvhøytidelig (eller kanskje hun er kjempesur på deg nå?).

Synes det er kjempefine farger i dette bildet - rødt, grønt, blått. Fint med hun uskarpe i bakgrunn - kontrast til den sovende i basskassen. Jeg liker v1 desidert best. :-)
Lars-Anders M.
Ja bildet er bra det. Men sover gutten virkelig? Jeg syns han virker veldigt plassert og anstrngt. men som sagt ok ide og utførsel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu